Nieuws

Van digitale zandweg naar digitale snelweg

Eindelijk is het voor elkaar.

De digitale zandweg met een max. snelheid van nog geen 2 MB is vervangen door een glazen snelweg!!!

Door de inzet van vele vrijwilligers en steun van gemeente en provincie is het mogelijk geworden om via een coöperatie de gehele gemeente Midden-Drenthe aan te sluiten op het glasvezel netwerk.

Minicamping "De Tuinfluiter" is op 12 okttober 2017 als 1e aangesloten op de digitale snelweg.

Tarieven 2018 bekend

Na 3 jaar geen prijsverhoging te hebben doorgevoerd hebben we toch gemeend dit jaar de tarieven te moeten verhogen. Maar in dit jubileum jaar hebben we wel een paar hele mooie acties gemaakt. 

De nieuwe tarieven voor het seizoen 2018 zijn dus bekend.. Kinderen zijn tot 3 jaar gratis en daarna € 4,00. dit i.v.m. de kosten die wij maken.Toeristenbelasting  door de gemeente gelijk gebleven op € 1,30.

 De nieuwe tarieven zijn:

Najaars aanbieding 2017

Gelijk aan vorig jaar een leuke najaars aanbieding

De zomervakantie nadert weer zijn einde en vanaf 1 september kunt u weer kamperen bij De Tuinfluiter voor € 15 all in per overnachting voor 2 personen.

De enige extra kosten die in rekening kunnen worden gebracht is een eventueel extra gebruik van electra boven 3Kwh per overnachting.

Is het een paar dagen slecht weer en u besluit dan even naar huis te gaan zijn er geen kosten verbonden aan de leegstand.

Internet

Door de plaatsing van een schotel voor internet ontvangst is het nu mogelijk om sneller internet te ontvangen op de camping. De download snelheid is nu verhoogd van max 0,5 mb naar 10 mb. Er zijn voor het gebruik van internet geen extra kosten verbonden.

Onze nieuwe website

Daar is hij dan eindelijk, onze nieuwe website. We zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat jullie er ook een goed gevoel van krijgen.

Tags: 

Pagina's