Camping

Het terrein

Het terrein van minicamping De Tuinfluiter is bijna 1 ha groot, waarondeOok met huifkar welkom op "De Tuinfluiter"r ook een dierenweide en parkeer gelegenheid, is ruim opgezet met een veelheid aan bomen en struiken soorten als omheining. Dit geeft een mooie inpassing in het landschap en zal ook een gewilde plaats zijn voor ander natuurlijk leven zoals vogels en vlinders. Iedere plaats heeft zijn eigen aanduiding middels een "wilnest" nestkastje. Hierdoor kan het voorkomen dat er extra bezoekers zijn op de campingplaats

 

wilnest.

 

 

pimpel

 

 Er is een aansluiting voor water en stroom, (10 amp incl kwh meter) op elk van de 14 plaatsen.Water en electra De plaatsen zijn gesitueerd langs de buitenzijde van het terrein (gem. 13m breed) zodat er altijd vrij uitzicht is op het midden terrein van De Tuinfluiter. Ook is er zo voldoende ruimte voor het gratis plaatsen van een extra tent Er is voldoende gelegenheid voor sport en spel en\of lekker wegdromen en genieten van uw vakantie. Op meerdere plaatsen zijn op de camping bankjes geplaatst. Zo hoeft u niet met uw tuinstoel heen en weer als u even lekker van het uitzicht over de weilanden wilt genieten of een praatje wilt maken met uw mede camping genoten

                                                                                                                                                             .Ruimte voor sport en spel

Overdekte Tuinfluiter speelplaats

 

Een speel plaats voor de kleinen welke begin 2013 deels is voorzien van een overkapping en waar u goed zicht over de kinderen kunt hebben. Er is op de camping speelgoed aanwezig voor de zandbak. Ook zijn er enkele kleine fietsjes en skelters. Verder een dierenweide waar geiten, eenden, konijnen en Bincky de shetlander hun onderkomen hebben

      

 

 

 

 

 

 

 

 

Midden op het terrein van de minicamping bevind zich een overkapping als "hangplek" voor de gasten waar ook een tafeltennistafel en picknickbank is. De overkapping is in het voorjaar 2013 vervangen door een mooier exemplaar en voorzien aan de (zuid)west zijde van windbreek gaas en een regel haagbeuken zodat het er altijd aangenaam toeven is. Tevens is er naast de overkapping een Jeu de Boule baan aangelgd zodat er een lekker balletje kan worden gegooid om de energie kwijt te raken.

 

Plattegond van de "De Tuinfluiter"

Het is een globale indeling van de camping.

Plaats 5 komt voor 2017 in aanmerking voor de huur caravan

                                 . 

                                                       

 

Douche

Het sanitair

Een grote blokhut op het terrein is ingericht als sanitaire ruimte voorzien van vloerverwarming en een ruime gelegenheid voor minder valide gasten welke ook voor ouders met kinderen zeer geschikt is. Met losse douche, toilet en (aankleed)wastafel. Verder zijn er nog 2 toiletten, 1 urinoir, 2 wascabines en 2 douchen (met thermostaatkraan) aanwezig. Er wordt niet gewerkt met douchemunten. 

 

Tuinfluiter toilet

 

Wasgelegenheid

 

Aan de buitenzijde van het toilet gebouw is spoelgelegenheid met koud en warm water voor  de (af)was en aan de andere zijde koud water voor het spoelen van groente etc. Tevens in een afgeschermd gedeelte ook de mogelijkheid voor het reinigen van het chemo toilet

                                                                                            Afwasplaats sanitair

 Wat bied Minicamping De Tuinfluiter verder

Voertuigen worden buiten het kampeerterrein geparkeerd wat de rust en veiligheid ten goede zal komen. Huisdieren mogen ook mee op vakantie mits geen overlast en aangelijnd. Wel even melden als huisdieren meekomen op vakantie. Uitlaten natuurlijk buiten het terrein van de camping. Mocht u onverwacht gasten krijgen en er toch nog even op uit willen dan zijn er ook nog 2 fietsen die tegen een rededlijk tarief gehuurd kunnen worden.

De kleine gasten kunnen 's avonds meehelpen met het voeren van de kalfjes en de andere dieren op de boerderij. En als ze goed hun best doen verdien je natuurlijk een "Tuinfluiter Diploma".

Maar ook de grotere gasten zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van het bedrijf. Want dat is natuurlijk Kamperen bij de boer.

Op het bedrijf zijn ook wat kippen aanwezig zodat er, mits voldoende op voorraad, ook gebruik kan worden gemaakt van een vers scharreleitje even als verse melk van de koeien.
Verder hebben wij bij het bedrijf als het weer het toelaat een thee en koffie tuin. Na een lange wandeling of fietstocht lekker kunt direct genieten van een vers kopje koffie of thee.


Een campingplaats mag ook door een camper of een huifkar worden gebruikt. Voor een weide voor het paard kan dan worden gezorgd.

Wij verwelkomen u graag als gast op "De Tuinfluiter"

 

Om alles nog een rustig na te kunnen lezen is er de mogelijkheid om hieronder de folder te downloaden en uit te printen. 

 

 

PDF: Folder minicamping De Tuinfluiter