Overslaan en naar de inhoud gaan

Omgeving

In de omgeving van mini camping "De Tuinfluiter" zijn veel natuurgebieden waar naar hartenlust gefietst en/of gewandeld kan worden. "Het Drenthe pad" en "Het Knooppunten Fietspad" lopen langs de Camping De Tuinfluiter. Fiets en wandelroutes zijn bij "De Tuinfluiter" aanwezig. Geen fiets meer of onverwacht bezoek? Er zijn er op de camping twee fietsen te huur. 

Op loopafstand zijn ook het Zuid Hijkerzand en de Brunstinger Plassen te bereiken, maar ook het iets verder gelegen Hijkerveld met zijn schaapskooi en Schotse Hooglanders is zeker een bezoekje waard. Het Nationaal Park Dwingelderveld, het FochtelooĆ«rveen en de Boswachterij Hooghalen zijn op korte afstand van de camping. 

Om oude tijden te laten herleven is een uitstapje naar museumdorp Orvelte zeker de moeite waard.

Verder zijn er in de omgeving enkele natuur zwembaden en plekken om te kunnen vissen.

Ook als het weer eens niet mee zit is er in de omgeving voldoende te doen. Te denken valt aan:

Dit is nog maar maak een kleine opsomming van de vele dingen die Drenthe rijk is. Op de camping zal regelmatig een agenda hangen met activiteiten in de omgeving. 

Ook eens helpen met het voeren van de kleine kalfjes en een kijkje achter de schermen van het bedrijf behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Mini camping "De Tuinfluiter" staat natuurluik voor kamperen bij de boer in Drenthe.   

Drenthe heeft veel te bieden!

Zou u gasten willen ontvangen die niet bij u kunnen overnachten dan is er in Hijken een Bed en Breakfast: Brink1